Let op in verband met de vakantieperiode gewijzigde levertijden!

Van 27 april 2018 tot en met 16 mei 2018 worden bestellingen niet direct verwerkt i.v.m. de vakantieperiode. Bestellingen geplaatst in deze periode worden pas op 17 mei naar u verzonden. Ter compensatie voor het ongemak ontvangt u op deze bestelling 10% korting. 

Verzendkosten

Nederland

Bij bestellingen onder de € 50,- berekenen wij € 4,95 administratie- & verzendkosten. Alle bestellingen boven de € 50,- zijn portvrij. 

België

Voor mensen die vanuit België bestellen, berekenen wij € 9,- administratie- & verzendkosten.

Bestellingen buiten Nederland en België kunnen per mail worden aangevraagd op info@ladans.nl.

Retourneren

U mag een afgeleverd artikel keuren en passen. Wanneer het artikel niet aan uw wensen voldoet mag u het artikel binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren. De artikelen dienen te worden teruggestuurd in de originele verpakking voorzien van originele merk- en prijskaartjes.

Na deze 14 dagen heeft u nogmaals 14 dagen te tijd om het product te retourneren. Als u hiervan gebruik wilt maken dient u dit wel aan te geven aan LaDans.

Retourneren doet u door de retourzending per mail aan info@ladans.nl door te geven met daarbij uw naam en het ordernummer. Om te kunnen bewijzen dat u tijdig van uw recht gebruik maakt dient u ervoor zorg te dragen dat u in het bezit bent van een bewijs van retourzending van TNT post.

De kosten van retourzending zijn voor uw eigen rekening. Ladans zal binnen 5 werkdagen, nadat een product in goede staat retour ontvangen is, het volledig betaalde bedrag (dus inclusief de in rekening gebrachte administratie- & verzendkosten van €4,95) rechtstreeks op uw bankrekening terugstorten.

Indien u een gedeelte van een bestelling van boven de €50,- retourneert en het orderbedrag daardoor onder de €50,- uitkomt worden administratie- en verzendkosten (€4,95) alsnog in rekening gebracht.