Let op:

I.v.m. de vakantieperiode zijn onze levertijden gewijzigd. Bestellingen geplaatst tussen 10-12-2023 en 16-01-2024 worden op 17-01-2024 verzonden. Ter compensatie ontvangt u een korting van 20% op uw bestelling.

Verzendkosten

Nederland

Bij bestellingen onder de € 50,- berekenen wij € 4,95 administratie- & verzendkosten. Alle bestellingen boven de € 50,- zijn portvrij. 

België

Voor mensen die vanuit België bestellen, berekenen wij € 9,- administratie- & verzendkosten.

Bestellingen buiten Nederland en België kunnen per mail worden aangevraagd op info@ladans.nl.

Retourneren

U mag een afgeleverd artikel keuren en passen. Wanneer het artikel niet aan uw wensen voldoet mag u het artikel binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren. De artikelen dienen te worden teruggestuurd in de originele verpakking voorzien van originele merk- en prijskaartjes.

Na deze 14 dagen heeft u nogmaals 14 dagen te tijd om het product te retourneren. Als u hiervan gebruik wilt maken dient u dit wel aan te geven aan LaDans.

Retourneren doet u door de retourzending per mail aan info@ladans.nl door te geven met daarbij uw naam en het ordernummer. Om te kunnen bewijzen dat u tijdig van uw recht gebruik maakt dient u ervoor zorg te dragen dat u in het bezit bent van een bewijs van retourzending van TNT post.

De kosten van retourzending zijn voor uw eigen rekening. Ladans zal binnen 5 werkdagen, nadat een product in goede staat retour ontvangen is, het volledig betaalde bedrag (dus inclusief de in rekening gebrachte administratie- & verzendkosten van €4,95) rechtstreeks op uw bankrekening terugstorten.

Indien u een gedeelte van een bestelling van boven de €50,- retourneert en het orderbedrag daardoor onder de €50,- uitkomt worden administratie- en verzendkosten (€4,95) alsnog in rekening gebracht. 

Retouren kunnen opgestuurd worden naar:

LaDans
Verlengde Statenlaan 53
5223 LD 's-Hertogenbosch