Veilig betalen

Bij Ladans betaalt u veilig en gemakkelijk via IDEAL. Voor diegene die niet bekend zijn met betalen via IDEAL leggen wij hieronder nog even kort uit wat het inhoud.

 


 

Wat is IDEAL?

IDEAL is een betaalmethode waarmee consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank.

Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Betalen wanneer u niet in Nederland woont?

Voor klanten buiten Nederland geldt dat betaling via IDEAL niet mogelijk is, u kunt uw bestelling per email richten aan info@ladans.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en regelen de betaling verder per overschrijving op onze bankrekening.